Teidän oma risteilynne

Risteily Kertulla on omaperäinen ja helppo tapa viettää työpaikan, yhdistyksen tai ystävien yhteinen ilta. Kerttu miehistöineen on varattavissa yksityistilaisuuksiin koko avovesikauden ajan.

Kuinka monelle: Kerttu sopii parhaiten alle 50 henkilön tilaisuuksiin. Tällöin kaikki mahtuvat matkustamaan yhdessä ja samassa tilassa. Risteilylle voidaan kuitenkin ottaa jopa 100 matkustajaa. Tällöin osa matkustaa laivan sisätiloissa, osa ulkokannella.

Ruokailut: Kertulla ei ole keittiötä, mutta laivaan saadaan tuotettua hyvät tarjoilut pitopalveluyhteistyönä. Tarjolle voidaan kattaa esim. kahvia korvapuustin kera, risteilyklassikkomme Kertun katkarapuleipä, tai meribuffet, joka sisältää valikoiman raikkaita salaatteja, kylmiä kaloja sekä lämmintä lihaa. Kertun baari on aina auki koko risteilyn ajan. 

Juomat: Kertulla on täydet anniskeluoikeudet. Oman erikoisuutemme Isokari-tyrnikuohuviinin lisäksi valikoimaamme kuuluu panimotuotteita mm. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalta ja Vakka-Suomen Panimolta. Rommiakin on, tottakai. Jokainen voi maksaa itse omat juomansa, tai juomatilaukset voidaan kerätä yhteen piikkiin, joka lisätään tilausristeilyn laskuun. Omien alkoholijuomien nauttiminen laivassa on kiellettyä. 

Musiikki: Musiikki voidaan tarjoilla esim. teidän omalta Spotify-listaltanne, tai voitte pyytää meitä koostamaan sopivan soittolistan risteilylle. Sama musiikki saadaan kuulumaan laivan äänentoistojärjestelmän kautta sisätiloissa ja aurinkokannella. Kertun matkaan on joskus mahtunut myös pieni akustinen bändi. 

Ohjelma: Oman ohjelmanne oheen voitte halutessanne tilata esim. tietokilpailun maankuulun Torstaivisan tapaan, viini-/olutpruuvin tai luontoaiheista ohjelmaa. Ohjelmapalvelut sovitaan ja hinnoitellaan aina erikseen. 

Hinta: Kahden tunnin risteilyn alkaen-hinta on 550 euroa sisältäen Kertun vuokran kahden hengen miehistöllä. Ruokailut, juomat ja ohjelmapalvelut erikseen. 

Sopiva kesto pienelle juhlaristeilylle on 2-3 tuntia. Siinä ajassa ehditään risteillä sisäsaariston tärkeimmät nähtävyydet kiertäen, ja toisaalta Kerttu ei ehdi käydä ahtaaksi juhlinnan yltyessä. Jos reissuun on käytettävissä enemmän aikaa, suosittelemme risteilemään Isonkarin majakkasaarelle (matka-aika per suunta 1,5 tuntia). Isokari tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erikokoisille tapahtumille. 

Ilmoittautumiset risteilylle: Voitte mainostaa risteilyä ja kerätä ilmoittautumiset risteilylle itse, jonka lisäksi tarjoamme käyttöönne maksutta oman verkkosivun ja ilmoittautumispalvelun, ks. esimerkki.  Kehuttu ilmoittautumispalvelu säästää teidät monelta vaivalta ilmoittautumisten keräämiseen liittyen, ja teille tehtyä sivua on helppo käyttää mm. sosiaalisen median linkityksin. 

Paras ilta on ilta merellä! 

Pyydä tarjous sähköpostitse kerttu@mskerttu.fi tai soita (p. 0401866350), niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva risteily!