Teidän oma risteilynne

Risteily Kertulla on omaperäinen ja helppo tapa viettää työpaikan, yhdistyksen tai ystävien yhteinen ilta. Kerttu miehistöineen on varattavissa yksityistilaisuuksiin koko avovesikauden ajan.

Kuinka monelle: Kerttu sopii parhaiten alle 50 henkilön tilaisuuksiin. Tällöin kaikki mahtuvat matkustamaan yhdessä ja samassa tilassa. Risteilylle voidaan kuitenkin ottaa jopa 100+ matkustajaa. Tällöin osa matkustaa laivan sisätiloissa, osa ulkokannella.

Ruokailut: Enintään 25 henkilön risteilyillä voidaan tarjoilla juhla-ateria lautasannoksina pöytiin. Buffet-ruokailu voidaan kattaa tarjolle maks. 35-50 henkilölle. Pientä naposteltavaa – juustoja, keksejä, pähkinöitä yms. – voidaan tarjoilla kaikille matkustajille.

Juomat: Kertulla on täydet anniskeluoikeudet. Juomatilaukset voidaan kerätä yhteen piikkiin, tai jokainen voi tilata ja maksaa itse omat juomansa. Omien alkoholijuomien tuominen laivaan ei valitettavasti ole mahdollista.

Musiikki: Musiikki voidaan tarjoilla esim. teidän Spotify-listaltanne, tai voitte pyytää meitä koostamaan sopivan soittolistan risteilylle. Sama musiikki kuuluu laivan äänentoistojärjestelmän kautta sisätiloissa ja aurinkokannella. Kertun matkaan mahtuu myös pieni akustinen bändi.

Ohjelma: Oman ohjelmanne oheen voitte halutessanne tilata esim. tietokilpailun Torstaivisan tapaan, viini-/olutpruuvin tai luontoaiheista ohjelmaa. Ohjelmapalvelut sovitaan ja hinnoitellaan aina erikseen.

Hinta: Kahden tunnin risteilyn alkaen-hinta on 550 euroa sisältäen Kertun vuokran kahden hengen miehistöllä. Ruokailut, juomat ja ohjelmapalvelut erikseen. 

Sopiva kesto pienelle juhlaristeilylle on 2-3 tuntia. Siinä ajassa ehditään risteillä sisäsaariston tärkeimmät nähtävyydet kiertäen, ja toisaalta Kerttu ei ehdi käydä ahtaaksi juhlinnan yltyessä. Jos reissuun on käytettävissä enemmän aikaa, suosittelemme risteilemään Isonkarin majakkasaarelle (matka-aika per suunta 1,5 tuntia). Isokari tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erikokoisille tapahtumille!

Pyydä tarjous sähköpostitse kerttu@mskerttu.fi tai soita (p. 040 1866 350), ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva risteily.

Paras ilta on ilta merellä!