Teidän oma risteilynne

Risteily Kertulla on omaperäinen ja helppo tapa viettää työpaikan, yhdistyksen tai ystävien yhteinen ilta. Kerttu miehistöineen on varattavissa yksityistilaisuuksiin koko avovesikauden ajan.

Kuinka monelle: Kerttu sopii parhaiten alle 50 henkilön tilaisuuksiin. Tällöin kaikki mahtuvat matkustamaan yhdessä ja samassa tilassa. Risteilylle voidaan kuitenkin ottaa jopa 100+ matkustajaa. Tällöin osa matkustaa laivan sisätiloissa, osa ulkokannella.

Ruokailut: Enintään 25 henkilön risteilyillä voidaan tarjoilla juhla-ateria lautasannoksina pöytiin. Buffet-ruokailu voidaan kattaa tarjolle maks. 35-50 henkilölle. Ja voittehan ruokailla myös jossain Kaupunginlahden ravintoloista joko ennen risteilyä tai sen jälkeen! Kertun baari on aina auki koko risteilyn ajan. 

Juomat: Kertulla on täydet anniskeluoikeudet. Juomatilaukset voidaan kerätä yhteen piikkiin, tai jokainen voi tilata ja maksaa itse omat juomansa. Omien alkoholijuomien tuominen laivaan ei valitettavasti ole mahdollista.

Musiikki: Musiikki voidaan tarjoilla esim. teidän omalta Spotify-listaltanne, tai voitte pyytää meitä koostamaan sopivan soittolistan risteilylle. Sama musiikki saadaan kuulumaan laivan äänentoistojärjestelmän kautta sisätiloissa ja aurinkokannella. Kertun matkaan mahtuu myös pieni akustinen bändi.

Ohjelma: Oman ohjelmanne oheen voitte halutessanne tilata esim. tietokilpailun Torstaivisan tapaan, viini-/olutpruuvin tai luontoaiheista ohjelmaa. Ohjelmapalvelut sovitaan ja hinnoitellaan aina erikseen.

Hinta: Kahden tunnin risteilyn alkaen-hinta on 550 euroa sisältäen Kertun vuokran kahden hengen miehistöllä. Ruokailut, juomat ja ohjelmapalvelut erikseen. Pyydä tarjous! Jos aiemmin päivällä on ollut esim. Isonkarin risteily ja laiva on helpommin lähtövalmiina ilta-ajoon, hinta voidaan saada tätä pienemmäksikin. 

Sopiva kesto pienelle juhlaristeilylle on 2-3 tuntia. Siinä ajassa ehditään risteillä sisäsaariston tärkeimmät nähtävyydet kiertäen, ja toisaalta Kerttu ei ehdi käydä ahtaaksi juhlinnan yltyessä. Jos reissuun on käytettävissä enemmän aikaa, suosittelemme risteilemään Isonkarin majakkasaarelle (matka-aika per suunta 1,5 tuntia). Isokari tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erikokoisille tapahtumille!

Ilmoittautumiset risteilylle: Voitte kerätä itse ilmoittautumiset risteilylle esim. sähköpostitse tai puhelimitse, mutta tarjoamme käyttöönne maksutta tämän esimerkin kaltaisen ilmoittautumispalvelun. Kuva, tekstit yms. räätälöidään toiveenne mukaan, ja ilmoittautumiset reissuun on helppo ohjata tehtäväksi yhden osoitteen kautta, esim. https://www.mskerttu.fi/sightseeing-esimerkki. Saamme teidät pysymään reaaliaikaisesti kärryillä ilmoittautumisten tilanteesta, mutta samanaikaisesti säästämme teidät kaikelta ilmoittautumisiin liittyvältä vaivalta. 

Paras ilta on ilta merellä! 

Pyydä tarjous sähköpostitse kerttu@mskerttu.fi tai soita (p. 040 1866 350), niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva risteily!