21.5. Iltaristeily Uudenkaupungin yrittäjille

Tervetuloa Uudenkaupungin Yrittäjät ry:n sightseeing-iltaristeilylle M/S Kertulla! Risteily toteutuu, jos mukaan lähtee väh. 20 hlöä, ja päätös risteilyn toteutumisesta tehdään 2.5. aamulla. Ilmoittaudu siis viimeistään 1.5. Siis tervetuloa, myös puolisot ja työkaverit!

Varaa paikkasi laivaan helposti suoraan tästä:

  Valitse risteily (pakollinen)

  Risteilylippuja (29-40 € / hlö risteilyn osallistujamäärästä riippuen), valitse lukumäärä (pakollinen). Hinta sisältää merimatkat ja ruokailun merellisissä tunnelmissa.

  Yrityksen nimi (pakollinen)

  Y-tunnus

  21.5. risteilymatkustajien nimet (pakollinen)

  Matkapuhelinnumero, josta 21.5. risteilylle lähtijän/lähtijät tavoittaa 20.5. (voit antaa yhden tai useamman, pakollinen)

  Sähköpostiosoite (pakollinen)

  Risteilyn hintaan sisältyy ruokailu. Teille tarjoillaan Kapteenin kalalautanen (L, G), joka sisältää valikoiman kylmiä kaloja, kuumat perunat ja salaatin, ruokajuomina vesi ja mehu, myös kahvi/tee. Lisämaksusta saatavana oikein hyvä valikoima aikuisten ruoka- ja juhlajuomia.
  Ilmoita tässä mahdolliset erikoisruokavaliot, jotka toivot huomioitavan. Kerro myös kuinka montaa henkilöä erikoisruokavalio koskee.

  Risteilyn maksaminen / laskutus (pakollinen)
  Maksan risteilyn laivassaRisteily tulee laskuttaa (lasku lähetetään sähköpostilla yllä antamaasi sähköpostiosoitteeseen, tai jos haluat verkkolaskun, lähetä laskutustiedot os. kerttu@mskerttu.fi)

  Olen kiinnostunut Isonkarin majakkasaaren luonnosta ja matkailumahdollisuuksista, ja haluan vastaanottaa M/S Kerttuakin varustavan Sektoriloisto oy:n viestejä aina silloin tällöin.
  SähköpostitseEn halua viestejä

  Jäljennä merkkijono ja varmista, että et ole roskapostirobotti (pakollinen)
  captcha