Kesätyö M/S Kertulla

M/S Kerttu liikennöi Uudenkaupungin saaristossa toukokuun alusta pitkälle syksyyn. Kerttu risteilee usein Isonkarin majakkasaarelle, ja laivalla ajetaan lisäksi sisäsaariston sightseeing-ajoja. Osa risteilyistä tehdään vakioaikataulun mukaan, mutta laivalla tehdään paljon myös asiakkaiden omia tilausristeilyjä.

Haemme Kertulle kansimies-tarjoilijaa (myöh. kansimies) ajalle 2.5.-9.8.2019. Työn aloitus ja lopetus on sovittavissa toisinkin.

Kansimies avustaa kapteenia laivan liikennöinnissä ja vastaa osaltaan risteilyasiakkaiden viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Kansimies vastaa laivan kahvilapalveluista merimatkojen aikana sekä pitää laivan siistinä sisältä ja ulkoa. Ajalla, minkä laiva on Isossakarissa, kansimies osallistuu saaressa tehtävään matkailupalvelutyöhön aina kulloisenkin tarpeen mukaan (kuljettaa tavaroita mönkijällä, työskentelee kesäkahvilassa jne.)

Kansimiehen konkreettisia työtehtäviä ovat mm.

  • kapteenin avustaminen kun irrottaudutaan laiturista / kiinnitytään laituriin (köydet irti / kiinni)
  • lipunmyynti laivassa ja laivan matkustajaluettelon pitäminen
  • kahvilatuotteiden valmistus ja myynti, alkoholijuomien anniskelu (anniskelupassi tarvitaan)
  • laivan sisätilojen siivoaminen (matkustamo, wc-tilat)
  • laivan pesu ulkoa (kansi, ikkunat)
  • tavaroiden kuljettaminen mönkijä-peräkärry-yhdistelmällä Isossakarissa, kaikenlainen roudaaminen

Kertun kansimiehenä olet positiivinen, ulospäin suuntautunut ja iloinen asiakaspalvelun ammattilainen tai alalle opiskeleva. Et pelkää tarttua mikkiin kertoaksesi ohilentävästä merikotkasta tai päivän tarjouksista. Tartut omatoimisesti tehtäviin ja olet tiimipelaaja. Työssä menestyminen (ja viihtyminen!) edellyttää hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä omatoimista otetta tarttua työhön.

Arvostamme kokemusta kotimaan matkustaja-alusliikenteestä ja / tai veneilystä. Kokemus ravintola- tai majoitusalalta (esim. työskentely kahvilassa, tarjoilu, siivous, vastaanottotyö) on myös eduksi.

Meillä saat mahdollisuuden tehdä töitä ja viettää kesä ainutlaatuisessa ympäristössä – merellä sekä majakkasaarella! Työssäsi pääset kehittämään omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi, samalla kun matkustat majakkasaarelle, hylkeidensuojelualueelle tai ihan vaan nautit päivästä merellä.

Kansimies-tarjoilijan tehtävään sovelletaan Kotimaan matkustaja-alusliikenteen työehtosopimusta. Kertun kotisatama on Uusikaupunki, mistä kansimiehen työpäivä aina alkaa ja mihin se myös päättyy.

– – –

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Hildén, puhelimitse arkisin klo 9-13, p. 040 734 5009.

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 24.3.2019. Voit liittää mukaan lyhyen ansioluettelon. Kerro hakemuksessasi työaikaan ja / tai palkkaan liittyvistä toiveistasi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen kerttu@mskerttu.fi. Jos lähetät hakemuksen ja / tai ansioluettelon liitetiedostona, tee se pdf-muodossa.

Hakuaika on viitteellinen, ja tehtävä saatetaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tervetuloa töihin M/S Kertulle!