Juhlat merellä

Syntymäpäivät, valmistujaiset, kihlajaiset, tyhy… 

Risteily Kertulla on omaperäinen ja helppo tapa pitää juhlat tai juhlien etkot! Kerttu miehistöineen on varattavissa yksityistilaisuuksiin koko avovesikauden ajan, jäiden lähdöstä joulukuun alkuun.

Kuinka monelle: Kerttu sopii parhaiten alle 50 henkilön tilaisuuksiin. Tällöin kaikki mahtuvat istumaan looshi-paikoille yhteen ja samaan tilaan. Juhlaristeilylle voidaan kuitenkin ottaa jopa 100 matkustajaa. Tällöin osa matkustaa laivan sisätiloissa, osa ulkokannella.

Ruokailut: Enintään 25 henkilön risteilyillä voidaan tarjoilla juhla-ateria lautasannoksina pöytiin. Buffet-ruokailu voidaan kattaa tarjolle maks. 40 henkilölle. Yli 40 henkilön tarjoilut ovat sapas-tyyppisiä sormisyötäviä.

Juomat: Juomatilaukset voidaan kerätä yhteen piikkiin, tai jokainen voi tilata ja maksaa itse omat juomansa. Kertulla on täydet anniskeluoikeudet. Omien alkoholijuomien tuominen laivaan ei valitettavasti ole mahdollista.

Musiikki: Musiikki voidaan tarjoilla omalta Spotify-listaltasi, tai voit pyytää meitä koostamaan sopivan soittolistan risteilylle. Sama musiikki kuuluu laivan äänentoistojärjestelmän kautta sisätiloissa ja aurinkokannella. Kertun matkaan mahtuu myös pieni akustinen bändi.

Hinta: Kahden tunnin risteilyn alkaen-hinta on 600 euroa sisältäen Kertun vuokran kahden hengen miehistöllä. 

Sopiva kesto pienelle juhlaristeilylle on 2-3 tuntia. Siinä ajassa ehditään risteillä sisäsaariston tärkeimmät nähtävyydet kiertäen, ja toisaalta Kerttu ei ehdi käydä ahtaaksi juhlinnan yltyessä. Jos juhlaan on käytettävissä enemmän aikaa, suosittelemme risteilemään Isonkarin majakkasaarelle (matka-aika per suunta 1,5 tuntia). Isokari tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisille juhlille!

Pyydä tarjous sähköpostitse kerttu@mskerttu.fi tai soita (p. 040 1866 350), ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva juhlapaketti!

Parhaat juhlat juhlitaan merellä!